Седмичен хороскоп от 8 декември до 14 декември 2014 г. – 1 част

0
513

Вашият седмичен хороскоп (от 8 декември до 14 декември 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп сега се появява шанс за професионално издигане и най-важното е да не го пропуснете. През настоящата седмица покажете най-доброто от себе си. Не закъснявайте и не отлагайте важните неща за по-късно, време е за решителни действия. Уикенда посветете на хората, които обичате и вашата лесно ранима душа ще намери търсения покой.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През настоящата седмица е желателно да обърнете внимание на нещо лично. В деловата сфера проблемите ще намерят решение и без вас. Ако кипите от енергия, не си струва да се захващате с дреболии. Действайте балансирано и насочите желанията на околните да съвпаднат с вашите цели. Успехът е съвсем наблизо, просто трябва да направите последната крачка!

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Скромността наистина краси човека, а през тази седмица тя ще ви предпази от недоразумения и конфликтни ситуации. Няма нужда да привличате излишно внимание към себе си. Разберете своите слаби места и ги пазете далеч от чуждите погледи. Предстоят за решаване важни въпроси и само така ще се предпазите от разочарования и ненужни грешки.

РАК (22 юни – 22 юли)  Според вашия седмичен хороскоп изберете ли правилната стратегия, с малко усилие ще постигнете търсения успех. Тази седмица е неподходяща за отпускане и почивка сред лаврите на постигнатия минал успех. Остават още много неща за довършване, преди да чуете отново радостните овации на своите фенове. Игнорирайте празните приказки и завистта, като продължите неотклонно към целта си!Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

ЛЪВ (23 юли – 22 август) Настоящата седмица може да ви донесе интересни възможности за подобрение на финансовото и здравословно състояние. Общуването с нови хора ще бъде повече от обичайното, така че е полезно да демонстрирате увереност и самочувствие. Подгответе се се добре за предстоящите изяви. Преди уикенда съберете плодовете на своя труд и потърсете спокойствието на природата, за да отдъхнете пълноценно.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица разкрива някои неочаквани тайни и дава възможност да се предпазите от евентуалните подводни камъни. Не разкривайте своите карти до последно, избягвайте прибързани решения, макар вашата интуиция да се окаже както винаги права. След напрегнатите делници имате нужда от пълна почивка, затова помислете добре, преди да давате надежди на някого.

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.