Седмичен хороскоп от 8 декември до 14 декември 2014 г. – 2 част

0
670

Вашият седмичен хороскоп (от 8 декември до 14 декември 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп през тази седмица на преден план излиза личният живот. С повече търпение и спокойствие може да избегнете излишния стрес в работата, като насочите енергията си към семейството. Сега е особено важно да обърнете внимание на хората, близо до вас. Скептицизмът ви може да бъде оправдан, когато става дума за нечии специални обещания.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Креативността и позитивното настроение дават възможност да изненадате приятели и колеги със свежи идеи. През настоящата седмица повече от всякога е важно да бъдете себе си. Защитавайте истината и доскорошните опоненти ще станат ваши надеждни съюзници. Сега желанията може да се сбъднат за миг, така че мечтайте за нещо истинско и настина ценно!

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) През настоящата седмица трябва да обърнете специално внимание на професионалната сфера. Възможно е да получите атрактивно предложение или бонус за реализирани постижения. Имиджът сега е на първо място и за да постигнете успех не говорете, без да помислите за последствията от своята откровеност. Звездите препоръчват да не забравяте приятелите и обещанията за уикенда.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица се очертава доста успешна в житейската и емоционалната сфера. Сега може да откриете още истински приятели и съюзници. Всичко ви се отдава с лекота, затова отделете част от времето за завършване неотложните задачи. Помислете, какво бихте искали да промените в живота и несъмнено ще получите тази възможност.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Настоящата седмица предразполага към самоанализ и самокритичност. По въпросите, които ви измъчват, Звездите препоръчват да потърсите приятелите. Намалете темпото и напрежението в работата – това ще позволи да обърнете внимание и на себе си. Затворете със замах поредната житейска страница и си позволете пълен релакс през уикенда.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп  настоящата седмица дава шанс да впечатлите околните, разкривайки неподозиран творчески потенциал. В същото време умението да слушате и анализирате ще бъде особено полезна. Очакват ви интересни пътувания, много запознанства, а защо не и начало на нова дейност. Важна роля в живота може да играят близки хора, които ще помогнат за разрешаване на сериозни проблеми.

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.