Дами, вижте какво разкрива зодията за вас (IV част)

0
288

Зодията превръща тези дами в изключително сексапилни и умни

Третата част можете да прочетете ТУК.

След като разкрихме любопитните подробности спрямо зодията за преобладаваща част от представителите на звездната карта, остава да разкрием и последните три.

КОЗИРОГ
Дамите, които са под влияние на зодията Козирог постигат успехи на всяка цена, както в личен, така и в служебен план. За представителките на тази зодия може спокойно да се каже, че са съвкупност от скромност, самодисциплина и практичност. Когато става въпрос за интимните им отношения, са доста пестеливи в изразяването на чувствата и емоциите. Доста са предпазливи и рядко поемат рискове.

зодията
Дамите, които са под влияние на зодията Козирог постигат успехи на всяка цена, както в личен, така и в служебен план

ВОДОЛЕЙ
Зодията превръща тези дами в изключително сексапилни и умни. Те са широко скроени, но в същото време непредвидими. Уверени са в себе си. На моменти обаче биха могли да бъдат изключително студени и агресивни. В любовта търсят независим и сигурен партньор.
Старателно подбират приятелите си и поради тази причина не могат да се похвалят с много такива, но пък за сметка на това могат да се доверят изцяло на хората, от които са обградени.



РИБИ
Дамите от тази зодия са изключително атрактивни и женствени. Думите, които ги описват най-правилно са чувствителност, тайнственост и въображение. Винаги са готови да проявят състрадателност. Настроението им се влияе от средата, в която се намират. Рядко влизат в спор и дори в случаите, в които го правят много внимава да не наранят отсрещната страна, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.