Удивително: Уеб камера засне Голямата стъпка (ВИДЕО)

0
469

Уеб камера, поставена в гнездо на орли в планински район,  е уловила мистериозната фигура на Голямата стъпка. За Голямата стъпка се носят безброй легенди

Истинска изненада изживяха водещи орнитолози от щата Мичиган в САЩ.

Голямата стъпка
Уеб камера засне Голямата стъпка

Те поставили уеб камера в гнездо на орли, за да следят живота на пернатите, когато се натъкнали на нещо наистина необичайно, загадъчно и доста стряскащо.

При наблюдение на записите от камерата, експертите по птиците видели тъмна мистериозна фигура, която идеално съвпадала с описанието на Голямата стъпка, съобщи Изорайтър.

Учените публикували видеото в онлайн пространството, като дори увеличили фрагмента от клипа, в който се вижда ясно тъмната фигура на Голямата стъпка.



Редица потребители, които са изгледали видеото, разкриват, че това със сигурност е Йети, както е известно още съществото, което носи името Голямата стъпка.

Записващото устройство е било поставено в северната планинска част на щата Мичиган с цел да бъде наблюдаван живота на Белоглавия орел – хищна птица от семейство Ястребови.

Орнитолозите разказват, че разглеждайки архивните записи, записани от уеб камерата, те видели мистериозна черна фигура, която се разхождала в подножието на дървото.

Голямата стъпка се появява в горния десен ъгъл на видеото. Вие сами можете да видите как той върви с доста уверени стъпки по земята, като разклаща дългите си горни крайници, а след това поклаща и главата си в различни посоки.

Необичайното видео моментално привлече вниманието на изследователите и любителите на историите с Голямата стъпка.

Експертите внимателно проучили клипа и стигнали до извода, че записът е автентичен, а фигурата, която е запечатана на него е на двуног хуманоид, целият покрит с черна козина.

Тази фигура се движи много уверено из планинския регион, което е сигурен признак, че той се чувства в гората като у дома си.

Специалистите смятат, че видеото е истинско и едва ли някой би се облякъл с костюм на Голямата стъпка с надеждата да бъде уловен на кадър от камера на орнитолози.

А вие какво мислите?

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.