Виж какви ги е вършила Анджелина Джоли месеци преди края с Брад!

0
429

Анджелина Джоли се прави на невинната в случая, но истината изплува!

Красавицата Анджелина Джоли изобщо не е била толкова праведна по време на брака си, колкото се прави. Това стана ясно от разкритие на американски таблоид.

Оказва се, че причината за развода на Анджи с Брад Пит не е актьорът, а самата тя. Или по-точно увлечението й по арабски милиардер.

Двамата се запознали при една от визитите на актрисата в неговата страна и връзката им започнала. Това се случило в началото на тази година и може би продължава и до днес.

Анджелина Джоли не е толкова невинна спрямо Брад Пит
Анджелина Джоли не е толкова невинна спрямо Брад Пит

Когато любовта на Анджелина Джоли с въпросния арабин се задълбочила, тя решила да подаде молба за развод. В САЩ се твърди, че цели 6 месеца тя е изневерявала на Брад, преди да го напусне.



Новите разкрития поставят в тотален обрат самия развод на двете звезди. Досега преобладаваше мнението, че Пит е главният виновник за разрива в семейството. Дори Анджи се опитваше да го изкарва чудовище спрямо децата им.

Припомняме, че Анджелина Джоли в момента се опитва да убеди съда, че съпругът й е посягал на някои от осиновените им деца. Освен това актрисата го изкарва пияница, който буйствал винаги когато удрял по две уискита.

Дали е така, не можем да знаем, но и вярно да е това, явно разводът не е продиктуван само от тези неща. По всичко личи, че тук влиза поговорката, че една връзка се разпада от двете страни.

Майката на Брад Пит вече си позволи да изригне срещу Анджи. Тя нарече спекулациите относно сина й абсурдни и си позволи да разкритикува остро снаха си, която скоро ще стане нейна бивша такава.

Разбира се, изневерите в Бранджелина надали са били само една или две. Двамата са известни с това, че са разкрепостени и дори обичат да си лягат и със себеподобни.

Този път обаче сякаш става дума за любов на Анджелина към арабина и това е довело до молбата й за развод.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.