Убиха кръвожадна чупакабра (СНИМКИ)

0
1196

В малко селце в Киргизстан убиха ужасяващо чудовище – кръвожадната чупакабра, тормозила цялото село с убийствата на домашни животни

Само преди броени дни световните информационни агенции оповестиха новината, че в малко селце в Киргизстан бе убита кръвожадно чудовище – ужасяващата чупакабра.

чупакабра
Убиха опасна чупакабра

Този звяр е тормозил вече доста дълго време селяните от областта с неспирните си атаки на домашни животни. Всяка сутрин жителите на селото виждали убитите си питомци с изпита кръв и недокосната плът, пише Изорайтър.

Местната жителка Айжамал Мизарлиева разказва, че тя връзвала в градината до дома си своята домашна коза, за да може животното да пасе. Ненадейно жената видяла животното да лежи безжизнено на земята.

Когато Айжамал се приближила до трупа, тя съзряла, че козата е убита. По врата на тревопасното се виждали ужасяващи дупки от зъбите на чупакабра.



С подобни травми били всички умрели животни – овце, кози, телета, пиленца и кокошки, в региона, открити с изпита кръв от своите стопани.

чупакабра
Една чупакабра по-малко и проблемите намаляват

Местните жители се обединили и разговаряли с ръководителя на ловната дружинка в региона.

Те се примолили на ловците да ги спасят от този ужасяващ звяр, убиващ безпощадно животните им – кръвожадната чупакабра.

Ловците проследили следите на чудовището. Оказало се, че то не действало само, а имало още един звяр – по-млад. Ловците убили по-малката чупакабра, но голямата успяла да избяга.

Какво всъщност представлява загадъчната чупакабра?

Този ужасяващ звяр прилича в тялото си на куче, но без козина.

Този хищник има много жестоки червени очи, които светят в тъмните нощи, и огромни остри зъби.

Смята се, че чупакабра всъщност са животинските вампири, тъй като когато те убият животно, те не близват от плътта на жертвата си, а изсмукват до последната капка кръвта му.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.