Призрак се появи загадъчно върху една снимка (+фото)

0
575

Фотографът твърди, че е снимал приятелите си

Призраците съществуват Сн: ФБ

Но на фотоса изненадващо се появил призрак. Всички останали втрещени, когато го видели на въпросната снимка.

Поредната мистериозна новина дойде от Якутия. Мъж, на име Искандер Сапов, заяви, че е успял да заснеме призрак, докато се опитвал да улови на фотос своите приятели в момент, когато всички дружно подготвяли пикник сред природата, писаха в пресата.

Тази интересна история се е случила през ранната есен на 2013 година. Първоначално Искандер не забелязал нищо загадъчно. Доста по-късно, когато решил да си припомни приятните мигове, прекарани с приятелите си сред природата, той извадил старите фотоси и започнал да ги разглежда.

Ненадейно попаднал на снимката, на която, наред с познатите му лица, той забелязал призрачното видение.



Искандер заснел снимката с призрака в околностите на родното си село Черкех, в Татинска област. Мъжът си спомня историята около заснемането на мистериозния кадър.

Заснетият на снимката призрак ясно се вижда Сн: ФБ

Сапов и неговите приятели решили да излязат на излет сред природата. Когато настанало време да си приготвят пикник, Искандер решил да увековечи този приятен за компанията му момент като се отдал на любимото си хоби – фотографията. Никой от приятелите му дори не е подозирал какъв неканен гост се е появил на полянката им.

На снимката ясно се вижда как призракът е с полупрозрачна мъжка фигура. По-скоро прилича на безплътен силует, който е застанал до гората, край сечището. Той сякаш с интерес и любопитство наблюдава веселите туристи, заети в приготовлението на обяда.

Много потребители на световното интернет пространство, видели загадъчния кадър с призрака, смятат, че самата снимка сякаш има определени мистични свойства, вдъхваща у зрителите й необяснимо чувство на страх и трепет от неизвестното.

А на вас дали ви въздейства като на останалите, които вече са видели този призрак?

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.