Роро Кавалджиев направи шокиращо разкритие за великия си баща!

0
359

Роро Кавалджиев, който беше част от проекта „ВИП Брадър“, просълзи зрителите с история за баща си!

Тв водещият Роро Кавалджиев шокира мнозина с това, което сподели, че го е сполетяло в Къщата. Оказва се, че той е имал досег с отвъдния свят.

Роро само веднъж запял пред камерите, но се кълне, че това не е бил той, а баща му Вили Кавалджиев, който почина преди 6 години.

„Аз никога не съм искал да пея, отказах се още като малък, защото не смятам, че ме бива в това. В Къщата обаче много ми се пееше до пианото. Имаше един момент, в който се престраших и започнах да пея, но това не бях аз, а баща ми.“ – каза Роро Кавалджиев в „На кафе“ пред Гала и коментаторите.

Роро Кавалджиев
Роро Кавалджиев

Припомняме, че Вили Кавалджиев беше рок звезда в рамките на 40 години. Той почина на 65-годишна възраст вследствие на множество заболявания. Имаше много усложнен диабет, както и няколко прекарани инфаркта. Още като дете е прекарал и детски паралич.



Синът му Роро нашумя още преди 20 години, когато започна работа в телевизията. Той не стана велик музикант като баща си, но за сметка на това се прочу в някогашната телевизия ММ.

Роро Кавалджиев често усещал присъствието на мъртви хора около себе си. Това той го придобива като умение след удар от мълния преди години.

Може би точно това е провокирало у него вселяването на духа на баща му, когато е запял в Къщата. Нещо, което е накарало тв водещият да излее един куп сълзи след това.

Името Кавалджиев обаче няма особено голям шанс да бъде продължено. Роро си пада по мъже и е малко вероятно да има деца.

Геймърът разкри още, че има 12-годишна връзка с човек, с когото се е запознал в интернет. Двамата живеят заедно, въпреки многократните залитания на Роро по други мъже. Както самият той заяви, желанието му да флиртува е много силно и го следва постоянно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.