Трета сватба за Деси Слава! Бременната певица грее от щастие

0
493

Деси Слава ще се сдобие с пълна идилия съвсем скоро!

Макар и малко късно, Деси Слава успя да намери своята приказка. Тя скоро ще роди второто си дете, но има и друго радостно събитие в живота й.

Деси Слава
Деси Слава ще се омъжва отново

След като бебето се роди, което ще стане до края на годината, певицата ще се омъжи за трети път. Боксьорът Благой Найденов, от когото е бременна в момента, й е предложил брак и тя се е съгласила, пише HotArena.net.

Досега Деси нямаше особен успех в любовта. Първият й брак беше с бащата на сина й Майки, но раздялата се оказа твърде болезнена.

Вторият брак на блондинката се състоя с вафления бос Галин, който в момента топли леглото на колежката й Галена. И там нещата завършиха зле.



Дано третото бракосъчетание на фолк дивата й донесе истинско щастие. Мнозина са скептиците в това отношение, защото разликата в годините между двамата е почти 20 в нейна полза, но понякога това не е от значение.

В последно време имаше много слухове, че Благой изневерява на бременната си половинка и не иска да си ляга с нея, докато не роди. Дори и така да е, той вече изкупи целия си дълг към нея, защото й предложи да се омъжи за него.

Говори се, че изпълнителката на „Лъжа“ се просълзила от умиление, когато получила пръстена. Тя изобщо не очаквала боксьорът да се сети да й предложи брак.

По всичко личи, че догодина Деси и Благой ще бъдат истинско семейство. Женени с дете – мечтата на повечето хора. Дано бъдат много щастливи!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.