Бърз тест разкрива тъмната ви страна (IV част)

0
289

Създавате впечатление у околните за изключително точен и решителен човек, но истината е друга

Третата част можете да прочетете ТУК.

Няма човек, който да има само добродетели. Всеки един от нас има своята тъмна страна и този лесен и бърз тест ще я изкара наяве.

За да разберете коя е вашата тъмна страна, просто е необходимо да изберете една от картинките и да прочетете характеристиката.
Психолозите са на мнение, че този тест е изключително точен и ще покаже без никаква грешка коя е „сенчестата ви страна”.

тест
Никой не е идеален, но вероятно ще се изненадате от тъмната си страна

Ето какво разкрива вашият избор:



КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
Създавате впечатление у околните за изключително точен и решителен човек. Истината обаче е, че сте разкъсвани от множество притеснения и съмнения всеки път, когато трябва да вземете категорично решение.

ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА
Твърде много се влияете от външните обстоятелства. При все, че хората ви смятат за новатор и човек с изключително широк кръгозор, то истината е, че нямате смелост да кривнете от пътя, който сте начертали предварително.

ЗЕВС
Бягате от всякаква отговорност и не обичате да сте център на вниманието. Въпреки това вашите близки хора ви определят като невероятен лидер, който умее да се справя с всяко предизвикателство, изникнало на пътя му, пише sanovnik.bg.

След като вече знаете тъмната си страна, е време да се замислите дали не искате да я поправите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.