Кака Лара за пореден път плю на принципите си! (СНИМКИ)

0
393

Кака Лара продължава да си сменя мнението през минути!

Известната журналистка и тв водеща Кака Лара публикува снимки от събиране на участници след „ВИП Брадър 2016“, видя Topactualno.com.

Най-интересното обаче е друго. В компанията присъства и Рени, с която Лара многократно изпадна в спорове и която за нея уж беше най-елементарната в Къщата.

Нещо повече. Лазара Златарева е написала над снимките, че обича всички на тях, изреждайки ги по имена. Как заобича Рени, при положение че излезе от Къщата в лоши отношения с нея?!

Кака Лара бе жестоко критикувана именно заради тази своя дезориентираност. Звездата от „Милион и едно желания“ си смени мнението многократно в Къщата, а виждаме, че сега продължава да го прави.



Мнозина прозират в тази промяна на Лара спрямо Рени ръката на Ирина Тенчева. Фолк дивата се сприятели много с жената на Иван Христов, след като Кака Лара си отиде от шоуто.

Явно Ирина влияе на колежката си дори и след „ВИП Брадър“. Именно за това бе упреквана най-вече журналистката – че е сянка на Тенчева в Къщата.

Разбира се, няма как да не се забележи, че на партито не присъстват доста от съквартирантите. Няма ги Георги Софкин, Алек Сандър, Глория Петкова, Явор Бахаров, Жана Бергендорф, Кака Лили, Борислав Комсийски, Емануела и победителката Миглена Ангелова.

Кака Лара остави доста разочарования с участието си във „ВИП Брадър“. Журналистката се показа в светлина на човек без ясна позиция. Тя си промени отношението към различни хора само за няколко дни, а виждаме, че го прави и навън.

От Лара зрителите очакваха вечната купонджийка, но видяха само клюки с Ирина по адрес на другите. Тв водещата рядко се включваше в истинското шоу на Къщата, което изненада всички.

„Тя се задоволи с ролята да приглася на Ирина Тенчева, а можеше да даде много повече от себе си. Жалко.“ – пише форумник.

Вижте снимки от събирането на риалити звездите!

Половината от "ВИП Брадър 2016"
Половината от „ВИП Брадър 2016“
Кака Лара с Вальо Михов и Христо Живков
Кака Лара с Вальо Михов и Христо Живков
Лара и Ирина
Лара и Ирина
Лара, Ирина и Христо
Лара, Ирина и Христо
loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.