Бъкингам се тресе: Принц Хари нанесе звучен шамар на кралицата!

0
561

Принц Хари шокира баба си с невероятно действие, оставило безмълвно цялото кралско семейство!

Един от внуците на кралица Елизабет Втора й навлече множество главоболия. Става въпрос за принц Хари, който надали някога ще застане начело на Великобритания, но също е част от кралската фамилия, при това съществена такава.

Оказва се, че братът на престолонаследника Уилям няма да празнува Коледа със семейството си. На всичкото отгоре принцът смята да отбележи празника на цял океан разстояние от близките си хора.

Причината за тези сензационни планове на сина на принц Чарлз е актрисата Меган Маркъл. От известно време тя е музата на принц Хари. Той бил луд по нея и веднага приел да празнува в нейната родина, вместо у дома.

Принц Хари е луд по Меган Маркъл

Очаква се Хари и и Меги да прекарат една романтична Коледа в Торонто. Двамата са замислили да останат насаме, далеч от всички роднини.

Кралицата е в шок от решението на принц Хари

Това обаче се възприело много зле от кралица Елизабет. Възрастната дама винаги е била против всякакво деление на фамилията по празниците, още повече на такъв свят празник като Коледа.



Припомняме, че тя вече веднъж вдигна огромен скандал, свързан с тази тема. Това се случи преди 3 години, когато Кейт Мидълтън дръзна да празнува с Уилям и малкия Джордж при своето семейство, вместо при кралското.

Оттогава Катрин и Елизабет не са в добри отношения и само привидно се усмихват една на друга, когато са сред обществото. Това обаче трудно би станало и с принц Хари, защото той все пак е с кралска кръв.

Засега връзката на малкия брат на принц Уилям и канадската актриса се развива успешно. Двамата постоянно се виждали, въпреки че официално живеят на различни континенти.

„Всяка седмица минават океана, за да бъдат заедно. И това ако не е любов…“ – пишат на Острова.

Меган по принцип нямала против да празнува Коледа и в Англия, но имала ангажименти с нов филм и затова й се налагало да остане в Торонто.

Когато разбрал това, Хари веднага взел решение да бъде с нея на празника, без изобщо да се съобразява с близките си. Това доказало на актрисата, че тя е негов приоритет и я накарало да се влюби в него още по-силно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.