Сам като куче: Брад Пит посреща кошмарна Коледа!

0
305

Брад Пит ще бъде изцяло сам на Рождество Христово!

Актьорът Брад Пит ще прекара може би най-неприятната Коледа в живота си. Той ще бъде абсолютно сам на големия празник, пишат зад Океана.

Анджелина Джоли не оставила на бившият си никакъв шанс да бъде с децата си на празника. Както е известно, тя води с него битка за пълното попечителство над наследниците им. Засега успява да надделее.

В момента Брад Пит може да вижда децата си едва два пъти в месеца, и то само за час. Това прави невъзможно всякакво празнуване на Коледа с тях.

Анджи обаче иска да скъси още повече срещите на Брад с децата им. По последна информация актрисата не давала на бившия си повече от 30 минути с шестте им отрочета.



Брад Пит сам като куче на Коледа

Най-големите деца на звездната двойка обаче досега нито веднъж не били присъствали на среща с баща си. Те са осиновени и не изпитвали никаква любов към него. Застанали твърдо на страната на майка си и не искали и да чуят за Брад Пит.

Алтернативата пред актьора, да не бъде сам на празника, е да го прекара с родителите си. Те обаче живеят в друг щат и е малко вероятно звездата от „Съюзени“ да пропътува такова разстояние.

Очаква се Брад да посрещне Коледа в някой бар, където да дави мъката си по разбития си брак. Проблемите с алкохола всъщност са оказали влияние и за развода му.

Твърди се, че актьорът често се напивал пред Анджи и децата им. В резултат на това ги обиждал и дори удрял някои от тях.

Освен това, когато бил пиян, много често Пит изневерявал на жена си. Самата Анджелина го била заварвала няколко пъти да й кръшка, но винаги му прощавала.

Не му простила само когато Брад забил Марион Котияр. Говори се, че Анджи го приела особено тежко, защото чула по телефона как мъжът й го прави с французойката.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.