Кошмарна Коледа за Гала, краят й настъпва!

0
321

Гала не е на себе си, тя отдаде 16 години на Нова телевизия, но…

Краят за Гала и екипа й идва. „На кафе“ е почти сигурен пътник, като главната причина не е в рейтинга. Всъщност предаването си изпроси солена глоба от СЕМ.

Говори се обаче, че това не е всичко. Има заведени дела срещу „На кафе“, които са на основание подлъгване на аудиторията. Според обвинителите, в предаването се препоръчват неизпитани рецепти, които могат да навредят на човешкото здраве.

Всичко това довело до множество оплаквания, а от Нова ТВ на свой ред не били никак доволни, че получават така често глоби. Разбира се, те взимали от бюджета на „На кафе“, за да не са на загуба, но това не можело да продължава вечно.

Освен всичко друго и гледаемостта на предаването е малко поспаднала в сравнение с миналата есен. Причината е в по-слабото отразяване на „ВИП Брадър“.



Гала си отива от екрана

Тази година изгонените идват твърде късно при Гала и това дава възможност на много други медии да изпреварят „На кафе“ със свои материали за звездите.

Припомняме, че Гала, Тара и останалите от екипа бяха свалени вече веднъж от ефир. За няколко години предаването беше извън играта на Нова телевизия, но после бе върнато.

Според слуховете, водещата вече е узнала, че с „На кафе“ отново е свършено. Тя изпаднала в ужас и паника, защото няма други източници на доходи. Затова се предполага, че ще прекара една по-скромна Коледа, без да се охарчва много.

Все пак обаче да не забравяме, че именно Гала се води за най-скъпоплатената тв водеща в родния ни ефир. Става въпрос само за водещи, защото е ясно, че Иван и Андрей прибират повече в Би Ти Ви, но те са и продуценти.

Твърди се, че русокосата бивша брадърка прибира по 20 бона всеки месец. Половината от тези пари ги получавала под формата на бонуси.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.