Седмичен хороскоп от 2 юни до 8 юни 2014 г. – 1 част

0
707

Вашият седмичен хороскоп (от 2 юни до 8 юни 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица е напълно възможно работният ви график да бъде малко по-напрегнат, така че, постарайте се да не поемате странични ангажименти. Помислете за бъдещето! Съветите на приятели и колеги, на които имате доверие, определено ще са ви от полза. През уикенда разпуснете и отдъхнете сред природата!

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През настоящата седмица се появяват достатъчно възможности за постигане на желаното и реален шанс да се придвижите нагоре по професионалната стълбица. Вие сте в състояние да постигнете наистина много! Не обръщайте внимание на нападките на недоброжелателите и най-вече бъдете себе си!

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) През настоящата седмица ви очакват наистина примамливи предложения. Все пак, преди да обявите окончателното си решение, обмислете внимателно всичко поне още веднъж. Вие притежавате невероятни лидерски умения. Не пропускайте да ги демонстрирате! Не се съмнявайте, способностите ви ще бъдат оценени по достойнство!

РАК (22 юни – 22 юли) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица интелектуалната ви дейност и проницателност определено са на висота. Тези дни непременно дайте простор на емоциите, но не позволявайте на желанията, да вземат връх над вас. През уикенда не са изключени неочаквани приключения. Насладете се на случващото се!ЛЪВ (23 юли – 22 август) През настоящата седмица опитайте да бъдете дисциплинирани и точни, така много от проблемите ще се решат почти от само себе си, отваряйки път към нови постижения. Тези дни пред вас се появяват множество възможности за реализиране на идеи и планове. Не ги пропускайте! Инициативата ви ще бъде оценена по достойнство!

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица е особено благоприятна за професионален напредък. Всъщност, способността ви да се справяте блестящо с поставените задачи е наистина невероятна, но отнема твърде много енергия, така че, постарайте се да разпределите рационално времето за работа и за почивка. Посветете уикенда на отдих и забавления.

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.