Седмичен хороскоп от 2 юни до 8 юни 2014 г. – 2 част

0
547

Вашият седмичен хороскоп (от 2 юни до 8 юни 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица вие сте в състояние да се справите с всяко появило се предизвикателство по-бързо и решително от когато и да било. Не бъдете равнодушни към обзелото ви вдъхновение, то определено е от полза за реализиране на замисленото.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Не се страхувайте да поемате рискове и действайте! Не губете време, тъй като през настоящата седмица вие сте в състояние да реализирате дори и най-смелите си планове. Въпреки това, постарайте се да не игнорирате мнението на околните. Успехът ви не трябва да се отразява на техните интереси.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) През настоящата седмица вашата оригиналност, жизненост и отворен ум ще ви помогнат да постигнете наистина много. Не се съмнявайте, ако демонстрирате търпение и толерантност, всичко ще се случи по възможно най-добрия за вас начин. Посветете уикенда на срещи с приятели!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица е особено важно да докажете своята професионална компетентност. Но не се вслушвайте в думите на хората,  любители на съвети, решавайте задачите самостоятелно и няма да съжалявате! Тези дни всички планове имат шанс да се реализират, просто е необходимо, наистина да желаете това!ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През настоящата седмица е разумно да насочите мощната си енергия за решаване на достатъчно дълго отлаганите задачи. Постарайте се да не обещавате твърде много. Тези дни е особено важно да спазвате умереност в действията си, както и да не бързате да започвате нещо ново, преди да завършите започнатото.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица вие попадате в центъра на събитията. Тези дни идеите ви определено впечатляват околните, но едва ли ща намерите веднага съмишленици за тяхната реализация. Не пренебрегвайте предложенията на близките си приятели, някои от тях са наистина интересни и заслужават внимание!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.