Вижте какво казва гримът за вас (II част)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Нищо не е в състояние да ви препречи пътя към върха

Както вече споменахме в първата част гримът е този, който може да издаде много неща за вас.

Той може да разкрие дори и най-съкровените кътчета от характера ви, без дори да подозирате. За да проверите дали това наистина е вярно, специалистите съветват да определите вашата група грим и да прочетете съответстващата й характеристика.

Ето какво казва гримът ви, дори когато вие мълчите:

Необичайно червило, руж и боядисани вежди
Ако гримът ви попада в тази група, то несъмнено вие сте от онези хора, които винаги бягат от светлината на прожекторите. Незнайно защо предпочитате да оставате в сянка, дори и заслугите за дадено нещо да са изцяло ваши.гримът

Нищо не е в състояние да ви препречи пътя към върха

Въпреки това вие сте изключително ярка и амбициозна жена. Казано с други думи, вие сте родена за лидер. Винаги сте уверена в себе си и в действията, които предприемате. Освен това сте много отворена личност. Готова сте да приемете всяко едно предложение, което ви се стори интересно. Не държите последната дума винаги да е ваша.

Вие сте от малкото жени, които знаят какво искат. Това, което ви отличава изключително много от останалите е, че знаете как да постигнете целите си. Нищо не е в състояние да ви препречи пътя към върха, пише zajenata.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар