Сладкиш със сирене и вишни: Няма втори като него (хит сред домакините)

0
556

Този сладкиш със сирене и вишни се разтапя в устата

Предлагаме ви рецептата за сладкиш със сирене и вишни. Чуден е, направо фантастичен. Става хит сред домашната кулинария, защото на всичко отгоре и се прави наистина елементарно.

сладкиш със сирене и вишни
Вкусен и ароматен сладкиш със сирене и вишни

Трябват ни четири яйца, 300 грама брашно, 400 грама меко сирене, една чаша захар, една ванилия, сладко от вишни, но може и от друго по ваш избор.

Първо трябва да си разбием яйцата със захарта, докато се получи наистина хубава и пухкава смес. После изсипваме в нея и брашното.

Намачкваме си добре мекото сиренце и то също се добавя към тестото. Вътре после слагаме и сладкото от вишни, в което е хубаво да има цели плодчета вишнички.



Разбъркваме много хубаво тази смес и я изсипваме накрая в една намаслена и набрашнена тавичка. Поставяме във фурната, където трябва сладкишът да се пече за около 40 минутки. Хубаво е ако фурната е предварително загрята.

Много лесен е този сладкиш със сирене и вишни, както сами се досещате вероятно. Всеки може да се справи с приготвянето му, защото наистина няма никаква философия или тънкости.

Въпреки това той става толкова ароматен и вкусен, че за пореден път потвърждава правилото – простичките неща са най-хубави. Дори и в кулинарията.

Пожелаваме ви да си го изядете с огромен апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.