Стойчо Керев представя пред нас истината за света (+видео)

0
839

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост разкриват пред нас важна информация за бъдещето на човечеството

Стойчо Керев
Журналистът Стойчо Керев за пореден път ни поднася изключително полезна информация

Днес светът живее в условията на Ковид-19.

Тази криза ни свари неподготвени и нанесе огромни проблеми. Никой не знае как ще продължи животът на Земята.

Но преди да се разрази Ковид-19, имаше други проблеми.

Откакто свят светува има шпиони. Днес шпионажът е на такова високо ниво, на каквото не е бил никога до сега.



Правилата се променят,  променят се и шпионите. Разузнавателните централи именно са част от управлението на всички световни процеси. Те са в състояние  да променят света само с един замах.  Търговията със секретна информация е заприличала на ниско тарифни амбулантни търговци.

Дан Браун разбива представите на света със своите романи. Всички познаваме произведенията „Шестото клеймо“ и „Шифърът на Леонардо“. Но малко хора си спомнят първата книга на Дан Браун „Цифрова крепост“. Този роман дава пълна информация за онова, което днес се случва. Не трябва да се подценява и окултизмът на Третия Райх.

Стойчо Керев
Гостът на Стойчо Керев – писателят Димитър Недков

Как да оцелеем от най-големия кризис на 21 век? Това не са природните ресурси, парите или нещо друго. Това е контролът върху информацията.

Димла Русеф беше свалена от власт и това съвсем не е случайно. Взето е решение да бъде махната точно 3 дни след знаменитата й реч пред ООН за създаване на Международна комисия за контрол върху интернет.

Проведена е конференция във Ватикана под надслов „Овладяване на кибер конфликта в осигуряване на кибер мира“. Защо Ватикана? Защото тя владее безценни документи, които разкриват много истини от сътворяването на света до днес. „Светият Сървър“ е името, с което е наречена глобалната информация.

Библиотеките се дигитализират по целия свят, включително и в България. По този начин на светло се вади укривана или непозната информация.  Един ден тези книги може и да изчезнат, смята гостът на Стойчо Керев.

Още изключително интересни и полезни факти ще научите от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на писателя Димитър Недков от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.