Николета Лозанова отвърна на гаврата на сина на Маги Халваджиян!

0
439

Николета Лозанова не се остави на Бебо Халваджиян!

Около седмица трябваше на Николета Лозанова да се съвземе от подигравката на сина на Маги Халваджиян. Бившата плеймейтка все пак съумя да запази достойнство, но надали отношенията й с Бебо ще са добри оттук нататък.

Миналата седмица младият мъж се изгаври с Ни Ло, пускайки снимка в мрежата, на която позира като водещата на „Папараци“. Това взриви интернет, но отговорът на хубавицата не закъсня.

Ето как Бебо Халваджиян имитира Николета Лозанова

„Всяка имитация искрено ме ласкае… Както тази на амaтьорките, така и тази на професионалистите, какъвто със сигурност е Бебо Халваджиян! Като го гледам, все повече ме кара да се възхищавам на себе си!“ – написа Николета Лозанова в своя личен профил във Facebook.

Разбира се, тя работи за конкуренцията и може би оттам на Бебо Халваджиян му хрумна да се изгаври с нея. Неговата фамилия работи с Нова ТВ, докато Ники е в Би Ти Ви. Двете медии са във война от много години.



Със сигурност синът на Маги Халваджиян целеше да покаже Николета в светлината на жена – кифла. Не е тайна, че тя постоянно пуска свои фотоси в мрежата, надявайки се на лайкове от знайни и незнайни хора.

Бебо Халваджиян е известен с нестандартното си мислене. Неговите публикации във Facebook често будят много коментари и дори стават повод понякога и за скандали. Той обаче продължава да не се интересува от хорското мнение.

Николета Лозанова все пак опита да бъде хладнокръвна в този конфликт. Тя просто намекна, че на Бедрос му отива да бъде жена. За да е сигурна, че той ще го види, тв водещата го отбеляза в публикацията си.

Маги Халваджиян едва ли е критикувал сина си за постъпката му. Арменецът винаги е твърдял, че за него свободата е на първо място. Затова е оставил близките си да бъдат себе си и не им се меси в живота.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.