Родните ВИП-ове се оляха отново: Кой как посрещна 2016 г.

1
297

Родните ВИП-ове посрещнаха Нова година в топли страни и размисъл

Родната ВИП Николета Лозанова посрещна Нова година в Дубай
Родната ВИП Николета Лозанова посрещна Нова година в Дубай

Родните ВИП-ове предпочетоха екзотични дестинации, за да вдигнат наздравица за 2016 година. Някои от тях се забавляваха далеч от студените мразовити дни у нас, като не забравиха да се похвалят за воаяжа си във Фейсбук. Елена Кучкова бе на остров Бали, но се оплака, че там не е така топло, както е очаквала.

Плеймейтката вероятно бе в компанията на политика Любо Бентлито, защото отрази в профила си прекалено лъскава кола, с която са се прибрали от странство, след като стрелките са ударили дванадесетия час. Николета Лозанова пък посрещна 2016 в любимата дестинация на моделки, плеймейтки и чалга фурии- Дубай. Там, в богатото емирство водещата на „Папараци” e повече от седмица, като не забрави и този път да покаже перфектни форми, и подразни премръзналите си от студ сънародници.

Шампионът на ВИП Брадър Джино Бианкалана прекара една самотна Нова година, каквато бе и Коледата му. Той бе в компанията на прекрасното си кученце, подарено му от незнайна почитателка навръх Рождество Христово.

Вероятно американският плейбой още таи надежда, че неговата Джена ще промени намеренията си и пак ще се върне при него, шушукат злите езици. Но вероятността това да се случи е нулева. Защото тя и новия й годеник, малкия „канар” посрещнаха заедно празника, съчетавайки удоволствието с работните си ангажименти.



Младоженците Есмер Омерова и Благо Гергиев бяха на парти в тузарски клуб в столицата. Дрескодът беше в стил маскен бал и семейството, което за първи път празнува като законна двойка, се забавлява до откат.

Въпреки слуховете, че вече са се разделили баш на Нова година. Другите влюбени, националния шампион по бокс Кубрат Пулев и поп фолк дивата Андреа, купонясваха в красивия ни планински курорт Банско. Там, за празника с приятели, бе и брадърката Светлана Василева.

Ники Михайлов и бившата му Алисия посрещнаха 2016 разделени. Националният ни вратар бе със семейството си, а звездата на „Ара мюзик” също с най-близките си. Певицата благодари на Бог за всичко, като си пожела най-вече здраве и също толкова успешни ангажименти и житейски късмет, както и през старата година. И синът на Боби Михайлов изпадна във философски размисли малко преди полунощ. Популярният ни футболист си поиска на първо място здраве и после нестихващ професионален успех.

Венета Райкова се похвали в социалната мрежа, че от новогодишната баница й се паднало запознанство. Дали телевизионната водеща не планира промяна в личен план?!

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Татюф Ники е знаме на чалга поколението – също като Фикито Стораро. # Дедо му Бисер e от цигански произход , както и майка му. # Тя цингарелата сакаше яко рендосване и избега – за еване си зареза не сама мъжот ими и лапетата . # А на бубайко му окапаха косите от кахъри и фана чашката. # А той Ники с майка мурва къв да ставе освен мурвар и чалгар ?

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.