Тези хитрини ще направят живота ви по-лек

0
245

Със сигурност не сте се сетили за някои от тях

Със сигурност тези хитрини ще направят живота ви много по-лек.

Може би често пъти имате нужда от поне няколко хитрини в ежедневието си, които да улеснят значително действията ви.

хитрини
Със сигурност не сте се сетили за някои от тях

На практика всички тези хитрини са наистина много елементарни и може би това е причината, поради която не се сещаме да ги приложим.

Ето ги и тях:
1. Приемайте по една чаша вода за всяка изпита чаша алкохол. По този начин на сутринта няма да ви мъчи махмурлук. Специалистите са категорични, че хидратацията винаги е от основно значение.
2. Често пъти недоволствате, че фризьорът ви не е успял да се справи добре с косата ви. А може би вие не сте успели да му обясните точно какво искате… за да не се получават тези разминавания, най-добре снимайте косата си тогава, когато останете доволни от работата на фризьора. По този начин ще можете да му покажете точно какво искате при следващото си посещение.
3. Колкото и да не ви се вярва, ще се почувствате по-добре, ако се усмихнете в дните, в които ви е криво. Специалистите посочват, че фалшивата усмивка активира същите неврони като истинската такава. Опитайте!
4. Онлайн регистрацията в сайтовете се е превърнала в неизбежна част от ежедневието ни. Добре е, когато се регистрирате да напишете името на сайта в полето за второто си име. По този начин ще научавате от кой сайт идва спамът в пощата ви, пише Блиц.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.