Прогноза на времето: Ето какво ни очаква през новата седмица (06 – 12 март)

0
220

Вижте актуална и достоверна прогноза на времето през идната седмица!

Едно от нещата, които най-много вълнуват хората, е дали през новата настъпваща седмица ще има подходящи метеоролигични условия да свършват нещата, които желаят. Отговор дава новата прогноза на времето.

Оказва се, че през следващите 7 дни ще има много валежи, но температурите ще останат предимно високи. Това значи влажно, но не и студено време.

Въпреки очакваните превалявания, в понеделник градусите ще останат сравнително високи. В Западна България те ше бъдат между 14 и 17, а в Източна и Централна около 20.

Във вторник валежите над Западна и Южна България ще продължат. На изток обаче ще бъде слънчево. Температурите в цялата страна за този ден ще паднат до 13-18 градуса.



Прогноза на времето
Прогноза на времето – важна част от нашия живот

На 8 март (сряда) валежите няма да спрат, но темепратурите ще се понижат леко. На запад ще бъдат около 12-13 градуса, а на изток към 17. По Черноморието ни очакват 11-12 градуса.

На 9 март ще се заоблачи още повече. В Западна България и на морето ще има 10-11 градуса, а в Източна и Централна България към 15 градуса.

В петък времето ще започне да се избистря, но преваляванията ще останат на места. Температурите ще бъдат между 11 и 16 градуса.

През уикенда (събота и неделя) вече времето напълно ще се оправи. Валежите ще спрат навсякъде, а температурите ще се качат значително.

Надяваме се тази прогноза на времето да ви е от полза и да успеете да си предвидите графика през седмицата така, че да свършите всичко, което трябва или желаете!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.