Идва най-магическия ден в годината! (Той сбъдва най-щурите желания, чисти от зли сили)

0
323

Идва един от най-магическия ден в годината

Настъпва много интерес ден в годината.Изпълнен с магьосничество, с неочаквани обрати, със сбъдване на желания, с пророчества.В този ден се сънуват сънища.Които чертаят бъдещето. И този ден е 20-ти март 2017 г. Този ден е познат като деня на пролетното равноденствие.

Най-пророческия ден на годината е пролетното равноденствие

Нощта срещу 20-ти март е магическа, приказна, наситена с много емоции. В тази невероятна вечер ясновидци и екстрасенси съветват да се заредят талисмани и амулети. Които след това имат невероятна сила и въздействие върху този, който ги носи.

Денят е добре познат и на тези, които се занимават с окултното. Защото тогава може да се отървете от уроки, магии и проклятия. Както и да изтриете негативните родови програми. Да се изчистите веднъж завинаги от тях.

Това се случва точно в тази магическа нощ, твърдят окултистите. Именно на 20- ти март денят става равен на нощта. Той е известен като пролетно равноденствие. Точно тогава стартира новата астрологична година. Познат е още като световния ден на астрологията.



На този ден стартира и знака Овен. Не случайно хороскопите започват именно със зодия Овен.Точно с този огнен знак започва царуването на зодиака. Денят е много специален и заради още нещо. На 20-ти март се обновява световната енергия.

През годината това се случва на няколко пъти, но точно на този ден обновяването е най-силно изразено. Времето е интересно и с друго. В този ден на годината се случват още „чудеса”. Това е време на въодушевление и на подем. Денят е и период на невероятна динамика във всичко.

Хората също са подвластни на тези промени, заради пролетното равноденствие. Чувстваме и невероятни промени в емоциите и чувствата си през този ден. Хората изпитват невероятно чувство да летят, да преобърнат света, да променят всичко около себе си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.