Най-великото чудо в живота на Биляна Гавазова ще се случи през пролетта

0
296

Биляна Гавазова е в трепетно очакване през пролетта на 2015 г. да се случи най-голямото чудо в нейния живот. Тя се вълнува и с право

Както научихме преди броени минути от ефира на bTV, чаровната водеща и колежка на Антон Хекимян ще стане майка през май 2015 г. и ще роди едно малко и сладко бебче.

Биляна Гавазова разказа на Диана Любенова и на всички зрители колко е доволна от връзката с нейния партньор Тодор.

А Тодор потвърди, че те двамата са половинките на едно цяло.

bilyana-gavazova
Биляна Гавазова ще стане майка през пролетта на 2015 г.

И няма нищо странно, когато двама души се харесват, обичат и чувстват прекрасно заедно да искат деца. Но както каза Биляна Гавазова, кога ще се случи това щастие зависи само от Всевишния.



Биляна Гавазова е изключително щастлива, но и малко тъжна, защото ще трябва да изостави работата, която харесва за известно време, а Сутрешният блок на bTV ще й липсва изключително много.

Но и тя ще липсва на зрителите, защото двамата с Антон Хекимян се оказаха наистина изключително добър  екип като техните предшественици Ани Цолова и Виктор Николаев, които продължават да работят заедно като тандем в Нова ТВ.

 Но да не страдаме. Има още няколко месеца, през които феновете на Биляна Гавазова ще могат да се радват на нейното присъствие  в ефир, преди да влезе в най-важната роля в нейния живот.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.