Лесни и бързи пикантни пържолки с моцарела: Рядък пир става!

0
287

Тези пикантни пържолки с моцарела са добре дошли на всяка трапеза

Предлагаме ви рецептата за пикантни пържолки с моцарела. Бързи са и лесни, но ги искат на всяка трапеза. Като ги опитате, вие също ще разберете защо. Хич и не ги бавете!

пикантни пържолки с моцарела
Само като ги погледнеш и ти се отваря апетитът – чудни пикантни пържолки с моцарела

Трябват ни четири свински пържоли, 200 грама моцарела, три люти чушлета, сто грама масло, черен пипер, сол на вкус.

Първо трябва да си овкусим хубаво месото с черен пипер и сол, но и от двете му страни. После разтапяме маслото и към него добавяме нарязаните на ситно люти чушлета.

После започваме да запържваме в същата тази мазнина и пържолите като ги пържим около 4-5 минутки от всяка страна. Отстраняваме ги след това от огъня, поставяме ги в една тавичка и в нея добавяме и соса, в който са се пържили.



Върху свинските пържоли поставете нарязано на тънко сирене моцарела и запечете във фурната до пълната им готовност. Добре е температурата на печене да не надвишава 200 градуса.

След като вкусотията е съвсем готова, я сервирайте още топла и поръсена отгоре със ситно нарязан и пресен магданоз. Ще видите каква разкошотия стават тези мръвчици, направо се топят в устата.

Идеални са и за основно ястие за цялото семейство, и за отлично мезе като ви дойдат гости. Към тях, разбира се, може да добавите като гарнитура свежа салата, някакъв вид картофи, ориз със зеленчуци и каквото друго ви харесва.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.