Диета със сусамов тахан за отслабване и здраве

0
1424

Ще останете очаровани от резултатите

Диетата със сусамов тахан набира все по-голяма популярност и освен това е изключително здравословна.

сусамов тахан
Ще останете очаровани от резултатите

Колкото и странно да ви звучи на практика продуктът, наречен сусамов тахан не отстъпва по нищо на т.нар. супер храни като лененото семе или годжи берито.

При все, че на пръв поглед ще си помислите, че диета с този продукт е немислима, тъй като е изключително калорична, то истината е друга.

На практика той може да ви помогне да отслабнете много бързо и лесно. Освен това ще набави нуждите на организма от богата гама полезни вещества.



Специалистите по хранене дори препоръчват таханът да присъства в менюто на малчуганите, кърмещите и бременните жени, както и на хората, страдащи от диабет.
Диетата с тахан не е никак трудна и освен това продължава само шест дни.

Всяка сутрин трябва да започвате с чаша топла вода, приета на празен стомах. Десет минути по-късно хапнете 3 с.л. сусамов тахан. По този начин ще елиминирате окончателно глада. Въпреки това, ако ви се хапва още нещо, можете да добавите и кофичка кисело мляко.

На обяд изяжте още една кофичка кисело мляко, към която сте добавили предварително 2 с.л. сусамов тахан. За десерт изяжте една ябълка.

За вечеря също изяжте една кофичка кисело мляко с 2 с.л. сусамов тахан, разтворен в нея. Ако това количество ви е недостатъчно, можете да хапнете и още една кофичка мляко, пише gotvach.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.