Тази страст съсипвала Хитлер! (Фюрера я крил упорито и от най-близките си)

1
588

Хитлер крил страстта си упорито

Тази нова страст почти погубила Хитлер. Тя изплува наскоро. Невероятно, но факт. Фюрера бил зависим от кокаина. След като Ева Браун го срещнала, тя също посегнала към наркотика. Новите разкрития за тайния му живот излезнаха на светло.

Хитлер
Хитлер бил пристрастен към кокаина

Медиите на Острова разкриват още по-шокиращи тайни. Нацисткият лидер бил пристрастен не само към кокаина. Той посягали към други наркотици, включително и към метамфитамините.

Хитлер бил пристрастен към приповдигнатото настроение, което получавал от тяхната употреба.

Един от докторите, обгрижващи висшият нацист бил ужасен от вените му. Те били толкова съсипани, че при опит да го инжектира издавали скърцащ звук.



Нацисткият лидер винаги ползвал определен опиат, когато се срещал с военните.

И най-интересното било, че не бил единствения немец, който използвал опиатите по онова време. По това време стотици нацисти и цивилни били пристрастени към едно лекарство, което съдържало метамфетамини.

Илачът бил напълно законен и регистриран в Германия. Годината е 1937. Това се споменава в книгата, в която се разкрива за пристрастеността на Фюрера.

За нуждите си униформените препоръчват по 35 милиона дози от него. Те били принудени по време на войната да прекарват часове без да спят. Това лекарство ги държало будни и ги правели невидими. Създавало им чувство и за непобедимост.

Любимата Хитлер също прибягвала до различни опиати. Особено често ги взимала, когато трябва да се среща с водача на нацистите.

Според някои от версиите Адолф Хитлер е страдал през последните години от Паркинсон.Но по-голяма е друга вероятност. Трепереното на тялото да му се е дължало на спирането на опиатите.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. SSтига с тия глупости ве кокаина е измислен и направен 1967-69 от мафията

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.