Жалко! Ето какво време ни очаква на Гергьовден!

0
545

На Гергьовден няма да бъде изрядно времето, както мнозина се надяват!

Почивката за мнозина започна, а с това започнаха и плановете за приятно прекарване. Уви, точно на Гергьовден това прекарване може да не е от най-добрите, поне що се отнася до времето, научи TOPactualno.com.

Всички синоптици предвиждат добро начало на деня. Парадът за празника ще мине благополучно, но след това нещата рязко ще се променят.

Към следобедните часове ще навлезе отново купесто-дъждовна облачност, съпътствана от светкавици и гръмотевици. Като цяло целият ден ще бъде влажен и дъждовен.

Температурите също няма да бъдат от най-високите. Те ще спаднат с около 5 градуса, но все пак няма да бъде много студено.



времето на Гергьовден
На Гергьовден ще има много валежи и гръмотевици

Метеоролозите съветват хората да не зарязват напълно връхните си дрехи на Гергьовден. Ще им се наложи да ползват якетата си срещу дъжда, който се очаква.

В момента сме все още в метеороличната пролет, твърдят всички специалисти по времето. Тя ще приключи към средата на месеца. Дотогава се очакват доста валежи, придружени даже от гръмотевици.

Лятото във времето започва от около 15 май. Въпреки че официално то идва с 5 седмици по-късно, още в средата на май ще се усети затопляне.

Уви, това затопляне няма да доведе и до по-малко валежи. Те ще продължат да се изсипват, както винаги е било през този месец. Всички абитуриенти ще трябва да се запасят с чадъри.

На Гергьовден невинаги има дъжд и студ. През годините на този празник сме били свидетели на какви ли не промени във времето. Ще станем свидетели на такива и тази година.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.