Думите на момиче, върнало се от Отвъдното ще ви оставят без дъх

1
666

Тази картина е обрисувана от младо момиче от Вашингтон

Отвъдното
Тази картина е обрисувана от младо момиче от Вашингтон

Думите на това момиче, имало щастието да се върне от Отвъдното, ще ви оставят без дъх.

Може би често сте си задавали въпроса какъв е животът в Отвъдното и дали изобщо съществува такъв. Ето сега ви се отдава перфектната възможност да намерите отговор от разказа на тази девойка.

Тя разкрива, че в момента на смъртта странна енергия пренася душата ви в Отвъдното. На която и страна да се обърнете, виждате светлина.
При все, че сте лишени от собствено тяло, имате странното чувство, че все още разполагате с такова.

Изведнъж, пренасяйки се в Отвъдното, научавате всичко онова, за което не сте знаели, докато сте били живи.Атмосферата е изпълнена с шепот, който ви успокоява. Множество гласове пеят специално за вас.

Оставате с усещането, че светлинните лъчи ви разбират. На заден план пък се чува музика от арфа, цигулка и виолончело.
Близките ви същества, които са отишли в Отвъдното преди вас, ви посрещат. Те ви помагат да се запознаете с нововъзникналата ситуация.

Те ви даряват с безусловната си любов. След това целият ви живот сякаш тече пред очите ви като на филм. Имате способността да видите всеки миг от него – от раждането до смъртта си.
Освен това получавате възможността да проследите какво би се случило, ако бяхте изминали пътищата, по които не сте се осмелили да мините приживе, пише Блиц.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Всеки човек не може да се примири.че е смъртен.Това е първопричината да се утешава с религията и нейните недоказуеми канони.Удобно , нали?Смърта е единствената абсолютна величина,каквото е само Нищото.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.