С тези предмети вкарвате лоша енергия в дома си

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Непотребните вещи са най-големият ви враг

Без дори да осъзнавате вкарвате лоша енергия в дома си с тези предмети.

лоша енергия

Непотребните вещи са най-големият ви враг

Може би си давате сметка, че с течение на времето жилището започва да се пълни с какви ли не вещи. Обикновено на тях не им се обръща голямо внимание, а трябва.

Непотребните вещи са най-големият ви враг, тъй като са носител на лоша енергия.
Именно те задържат прекомерно количество от нея в дома ви и ви обричат на бедност, болести и раздели с любимите ви хора.

Интериорни специалисти съветват да се избавите от миди, рапани и всякакви мъртви животни. Изхвърлете и ловните трофеи от дома си, колкото и тузарски да ви изглеждат.
Смята се, че именно те са най-големият източник на лоша енергия, която влияе негативно върху здравословното състояние на всички обитатели на дома.Същото правило важи и за сухите цветя. Изхвърлете ги незабавно. Можете спокойно да ги замените със свежи цветя.

За никого не е тайна, че счупеното огледало е символ на нещастната любов. Това обаче далеч не е единствената му вреда. Дори да не сте го счупили вие, в никакъв случай не го дръжте в дома си.
Избавете се от него по най-бързия начин.

Пукнатите или счупени кухненски прибори също се превръщат във ваши врагове. Докато ги пазите в дома си, не се надявайте да задържите любовта дълго до себе си, пише pik.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар