С тези предмети вкарвате лоша енергия в дома си

0
181

Непотребните вещи са най-големият ви враг

Без дори да осъзнавате вкарвате лоша енергия в дома си с тези предмети.

лоша енергия
Непотребните вещи са най-големият ви враг

Може би си давате сметка, че с течение на времето жилището започва да се пълни с какви ли не вещи. Обикновено на тях не им се обръща голямо внимание, а трябва.

Непотребните вещи са най-големият ви враг, тъй като са носител на лоша енергия.
Именно те задържат прекомерно количество от нея в дома ви и ви обричат на бедност, болести и раздели с любимите ви хора.

Интериорни специалисти съветват да се избавите от миди, рапани и всякакви мъртви животни. Изхвърлете и ловните трофеи от дома си, колкото и тузарски да ви изглеждат.
Смята се, че именно те са най-големият източник на лоша енергия, която влияе негативно върху здравословното състояние на всички обитатели на дома.Същото правило важи и за сухите цветя. Изхвърлете ги незабавно. Можете спокойно да ги замените със свежи цветя.

За никого не е тайна, че счупеното огледало е символ на нещастната любов. Това обаче далеч не е единствената му вреда. Дори да не сте го счупили вие, в никакъв случай не го дръжте в дома си.
Избавете се от него по най-бързия начин.

Пукнатите или счупени кухненски прибори също се превръщат във ваши врагове. Докато ги пазите в дома си, не се надявайте да задържите любовта дълго до себе си, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.