Точката, от която зависи цялостното здравословно състояние на жената

0
171

Тя е истинско чудо за дамите

Женското тяло съдържа една точка, която е отговорна за цялостното здравословно състояние.

точката
Тя е истинско чудо за дамите

Точката-чудо се намира малко над глезена. Ако добавите акупунктурата към здравословния начин на хранене, високата физическа активност и цялостната грижа, то със сигурност ще забележите разликата.

Масажирайки ежедневно точката Саня Ин Дзяо ще извлечете множество ползи. Ето ги и тях:

Запазване еластичността на кожата
Ако искате да изчезнат зачервяванията и бръчките по кожата на лицето ви, както и да подпомогнете работата на далака, масажирайте точката Саня Ин Дзяо.Редовен цикъл
Тази точка подобрява значително работата не само на далака, а и на черния дроб и бъбреците, което е от съществена важност за цялостното здравословно състояние.

Хормонален баланс
Тази точка е отговорна и за хормоналния баланс и разрешава интимните проблеми, ако имате такива. Ще се избавите и от болките в корема.

Подобрява функцията на стомашно-чревния тракт
Ако ви измъчва подут корем, масажът на тази точка ще реши проблема ви. Тя ще оправи чревните смущения и нарушенията в храносмилателния тракт.

Работата на яйчниците
Дамите, които се опитват да забременеят е добре да масажират редовно точката Саня Ин Дзяо. Тази стимулация ще подобри притока на кръв към матката, което е от голямо значение в процеса на забременяване, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.