Тя пи тази вълшебна смес и се случи истинско чудо

0
256

За една година станала чисто нов човек

Американката Кристъл Дейвис разкрива, че е пила тази вълшебна смес и наистина се е случило истинско чудо.

И тя като мнозина била скептично настроена към този еликсир. Не вярвала, че след приема му може да се случи чудо, но действителността я изненадала и то много приятно.

Кристъл разкрива, че всяка сутрин в продължение на една година приемала смес от мед, вода и лимон. Разбира се, трябва да сте сигурни, че медът и лимоните са органични, посочва тя. В противен случай няма да можете да извлечете максимална полза от приема на тази смес.

чудо
За една година станала чисто нов човек

Вярвате или не, тази смес наистина върши истинско чудо за организма. Кристъл Дейвис разкрива, че отначало като повечето хора с напрегнато ежедневие, заложила на приема на мед и лимон в таблетна форма. Разбира се не се получил очаквания ефект и тя се разочаровала.



Благодарение на свой приятел обаче решила, че трябва да опита приема на мед и лимон в натурална форма. Именно поради тази причина започнала всяка сутрин да отделя няколко минути от ценното си време, за да си приготвя този еликсир.

Истината е, че приготвянето му не е нищо сложно и не изисква много време. Трябва само да сложите малко вода да се превари. След това я отдръпнете от котлона и я оставете настрани, докато се охлади. Добавете към водата чистия пчелен мед и изцедения сок от половин органичен лимон и разбъркайте добре.

Кристъл посочва, че понякога се случва лимоните да са по-сочни и в такива случаи сместа става доста по-кисела. За да подобрите вкуса й и да е по-приятна за приемане, можете да добавите още малко мед, но не прекалявайте с количеството.

Пийте тази смес на празен стомах. Тя трябва да замести закуската ви. Отначало може би ще изпитвате лек глад, но след това ще свикнете. Не се притеснявайте, медът е достатъчно калоричен, за да не припаднете от глад.

Кристъл посочва, че няколко месеца след началото на приема на тази смес, с тялото й започнало да се случва истинско чудо. Станала много по-жизнена и енергична, всички предпочитали компанията й, тъй като винаги била усмихната и позитивно настроена.

Освен това нито веднъж не попаднала в плен на някакъв вирус, камо ли пък на грипа. Като бонус, се избавила и от токсините от тялото й, което пък на свой ред й помогнало да се освободи от някой и друг килограм, пише zajenata.bg.

Е, вие кажете дали тази смес не върши истински чудеса!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.