Тези 5 билки могат да преборят коварния рак

0
281

Те са изключително мощни съюзници в нелеката борба

Колкото и невероятно да ви звучи, съществуват пет билки, които са достатъчно мощни, за да се преборят дори със сериозно заболяване, каквото е коварният рак.

рак
Те са изключително мощни съюзници в нелеката борба

Често пъти билките биват незаслужено подценявани, а те наистина са толкова мощни, че са способни да ви изцерят и от болестта рак.

Една от билките, които ще ви помогнат да се преборите успешно с рак на гърдата, е червената детелина. Тя е особено мощно средство срещу тази болест. Учените посочват, че съединението форманонетин, което се съдържа в тази билка, е изключително мощно средство за борба с това заболяване.

Другата билка е глухарчето. То има огромна ефективност в превенцията на рака. Редица изследвания потвърждават, че билката помага като средство, допълващо стандартното лечение.
Интересното е, че активните вещества в глухарчето повлияват дори раковите клетки, резистентни към химиотерапията.



Може би няма да повярвате, но джинджифилът също е великолепно средство за борба с рака. Тази пикантна подправка съдържа силни активни вещества, които ефективно преборват раковите клетки.
Джинджифилът се използва за лечение на рак на простатата, на дебелото черво, на стомаха, на черния дроб и  на кожата.

Риганът пък може да бъде използван при най-тежките видове рак и то в доста напреднал стадий.

Не на последно място трябва да споменем магданоза, който е ефикасно средство в лечението на на стомаха, на гърдата, на дебелото черво, на черния дроб и на кожата, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.