Скандал в дома на Антон Хекимян и Василена: Сватбата рухна!

0
1212

Антон Хекимян и Василена Гръбчева щяха да се женят през това лято, но явно ще е чак догодина!

Журналистът Антон Хекимян успя да вбеси половинката си Василена Гръбчева и така да отложи сватбата им с около година. Арменецът и блондинката се оказаха на тотално различни мнения и желания за начина им на венчавка.

Водещият на „Тази сутрин“ настоявал да се оженят във възрожденски стил, но на булката му изобщо не й се нравела тази идея. Той си представял как си казват „да“ насред поляна в Копривчица пред 300 души. Освен това искал да носи риза и потури като от едно време.

Всичко това не се харесало на Василена, която била градско момиче и обичала градския живот. Тя си представяла сватбата си по традиционния начин – църква, прием и прочие.

Затова журналистката заявила на годеника си в прав текст да забрави за възрожденската сватба. Той обаче не се дал и двамата се скарали.



Антон Хекимян и гаджето му
Антон Хекимян и Василена Гръбчева срещат различия за сватбата си

Така в крайна сметка сватбата била отложена във времето. Тъй като никой не искал да отстъпи пред другия, се наложило просто да зачеркнат тази тема за известно време.

Антон Хекимян считал, че щом той плаща всичко, има последната дума. Василена обаче била на мнение, че относно сватбите жената винаги е права.

Арменецът и русокосата фурия на Нова ТВ са в любовна връзка от 3 години. Още на първата година заживяха заедно, а вече мислят и за брак.

Проблемът обаче е, че двамата са твърде различни, макар да практикуват една и съща професия. Антон Хекимян обича повече спокойствието на природата, докато Василена Гръбчева си пада по градската шумотевица.

Дано изгладят различията си и ги видим един ден женени, защото са хубава двойка!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.