Кошмар: Ето какво ще е времето през тази седмица!

0
559

Времето отново няма да ни поднесе много приятни емоции!

Прогнозата на времето е нещо, което почти винаги се сбъдва. Затова не са никак приятни новините, които идват от синоптиците.

времето
Времето тази седмица ще е кошмарно

Оказва се, че тази седмица ще бъде изключително гореща. Всъщност това ще е най-горещата седмица от началото на лятото.

Днес температурите са между 31 и 37 градуса. Като за капак вечерта се очакват превалявания в Западна и Северна България.

Утре ще бъде между 30 и 35 градуса. Преваляванията този път ще бъдат над южните и източните планински райони.



В сряда вече жегата ще бъде задушаваща, защото не се очаква дъжд. Температурите ще се движат между 32 и 37 градуса.

В четвъртък ще настъпи истински топлинен ад. Температурите ще се вдигнат още повече, като на места в Западна България в следобедните часове те ще достигнат до 40 градуса. Най-високите стойности ще бъдат по река Дунав.

В петък жегата ще се запази. Ще бъде топло и слънчево, с температури от 38 до 43 градуса. Задухът и тогава ще е голям, тъй като не се очакват валежи.

През уикенда тенденцията първоначално ще се запази. В събота се очаква огромна жега (38 – 43 градуса), при това без никакви валежи.

Захлажднето ще започне през втората част на неделя. Тогава от запад ще нахлуе облачност и е възможно да превали и прегърми. Температурите също ще паднат до 30 – 35 градуса, което е много ниско за периода като цяло.

Времето през тази седмица не ни готви нищо приятно. Ще има жега и леки валежи, задухът по улиците ще е огромен. Затова ви съветваме да не прекалявате с плажа, за да не слънчасате.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.