Принцеса Даяна: Опитах да се самоубия, а на Чарлз не му пукаше! (Страшни разкрития)

0
767

Принцеса Даяна е живяла в ад по време на брака си с принц Чарлз!

Кошмарът на принцеса Даяна отново оживя. Нейни записи от интервю пред журналиста Андрю Мортън разкриха жестоката реалност, в която е живяла.

принцеса Даяна
Принцеса Даяна е живяла в кошмар с принц Чарлз

Оказва се, че драмата в брака й с Чарлз е започнала още преди сватбата им. Две седмици по-рано тя е чула негов телефонен разговор от банята, в който той се обяснява в любов на Камила.

Принцеса Даяна била толкова потресена, че му поискала на мига обяснение, а той й се разкрещял, че му влиза в личното пространство. Тогава тя узнала, че не я обича, но вече било късно да отменя сватбата, защото е щял да се разрази световен скандал.

Извънбрачната връзка на принц Чарлз обаче продължава още много години, както е известно. Това е причината Даяна да опита да се самоубие по време на бременността си с Уилям.



„Хвърлих се по стълбите бременна, защото исках да му привлека вниманието. Той пак не ме отрази.“ – казва принцесата.

Няколко години по-късно тя отново посяга на живота си, като си прерязва вените. И това обаче не трогва съпруга й, който просто е влюбен в друга.

Към края на брака им принцеса Даяна вече е имала неоспорими доказателства срещу Чарлз. Тя е разобличила негов подарък за Камила – гривна с инициалите на прякорите, с които се наричали.

Парадоксът е, че кралицата, която е причината принц Чарлз да се ожени за Даяна, всъщност отнема и живота й. Когато разбират, че ще се развежда със сина й, от Бъкингам решават да я ликвидират с наемен убиец, който си призна деянието преди няколко дни.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.