Принцеса Даяна: Опитах да се самоубия, а на Чарлз не му пукаше! (Страшни разкрития)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Принцеса Даяна е живяла в ад по време на брака си с принц Чарлз!

Кошмарът на принцеса Даяна отново оживя. Нейни записи от интервю пред журналиста Андрю Мортън разкриха жестоката реалност, в която е живяла.

принцеса Даяна

Принцеса Даяна е живяла в кошмар с принц Чарлз

Оказва се, че драмата в брака й с Чарлз е започнала още преди сватбата им. Две седмици по-рано тя е чула негов телефонен разговор от банята, в който той се обяснява в любов на Камила.

Принцеса Даяна била толкова потресена, че му поискала на мига обяснение, а той й се разкрещял, че му влиза в личното пространство. Тогава тя узнала, че не я обича, но вече било късно да отменя сватбата, защото е щял да се разрази световен скандал.

Извънбрачната връзка на принц Чарлз обаче продължава още много години, както е известно. Това е причината Даяна да опита да се самоубие по време на бременността си с Уилям.“Хвърлих се по стълбите бременна, защото исках да му привлека вниманието. Той пак не ме отрази.” – казва принцесата.

Няколко години по-късно тя отново посяга на живота си, като си прерязва вените. И това обаче не трогва съпруга й, който просто е влюбен в друга.

Към края на брака им принцеса Даяна вече е имала неоспорими доказателства срещу Чарлз. Тя е разобличила негов подарък за Камила – гривна с инициалите на прякорите, с които се наричали.

Парадоксът е, че кралицата, която е причината принц Чарлз да се ожени за Даяна, всъщност отнема и живота й. Когато разбират, че ще се развежда със сина й, от Бъкингам решават да я ликвидират с наемен убиец, който си призна деянието преди няколко дни.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар