Теорията на Дарвин рухна: Маймуните и динозаврите не са нашите праотци! (Ето кои са истинските+уникални снимки)

1
759

Не маймуните и динозаврите са нашите истински праотци

Нашите праотци са съвсем различни същества. Те не са нито маймуни, нито динозаври. Това ново становище взриви социалните мрежи. И ако се окаже вярно, теорията на Дарвин може да рухне.

Учените твърдят, че са открили вкаменелости, които буквално пренаписват историята.

Останките са намерени в планинската верига Уитмор, в Антарктика.Намерени били скелети на миниатюрни човечета.

праотци
Нашите праотци не са маймуните и динозаврите

Тяхната височина достигала едва петнадесет сантиметра. Останките били на зашеметяващите шестстотин милиона години. А за справка, динозаврите са живеели на земята само преди триста милиона години.



Това са скелети на 15-сантиметрови човечета, извънземни

Според всякакви открития на планетата не би трябвало по това време да е имало толкова развити организми. Още по-малко маймуни и динозаври, за които досега се смяташе, че са нашите праотци.

Ако откритието се докаже, теорията на Дарвин рухва

Най-интересното в уникалната находка обаче било следното. Скелетите наподобявали тези на модерен възрастен човек. Само че в доста по-умален мащаб.

Все още няма официално становище за откритието на вкаменелостите от страна на научната общност. Но определено запазените скелети на малките човечета будят доста въпроси и предизвикват различни отговори.

Но автентичността на находките са си факт. И мнозина са убедени, че това са скелети на извънземни същества. Които са пристигнали на земята, за да донесат тук генетичен материал.

На базата на който се е зародил живота на нашата планета. Ако това откритие се окаже вярно, тогава теорията на Дарвин отпада напълно.

И определено става ясно, че маймуните и динозаврите в никакъв случай не са нашите праотци. А ние носим в гените си извънземен разум и материал.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Ами, да – вкаменелости на миниатюрни човечета отпреди 600 млн. години с извънземен произход е къде-къде по- достоверно от Дарвин…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.