Уникално: Пиеш тази напитка и килограмите се топят до час! (Лесна, бърза, вкусна и много полезна)

0
357

Уникална домашна напитка топи килограми за час

Невероятна напитка премахва излишните кила за отрицателно време.Лекарите са категорично против да отслабваме много бързо.

Това ни докарва вреди за тялото и здравето, убедени са специалистите.

напитка
Това е вълшебна напитка за отслабване

В повечето от случаите при подобни хранителни режими здравето ни се влошава. Освен това килограмите ни се връщат със скоростта на светлината.

Но има една напитка, която ни докарва фигура като на манекен. И след нея тялото ви се превръща в радост за окото, на всички.



И бързо отвявате излишните килограми. Дори го прави не за седмици, не за дни, а само за един час. Продуктите за това уникално чудо могат да се закупят навсякъде.

Трябва ни най-вече вода. В една по-голяма купа нарязваме краставица на кръгчета. След това режем на филийки и един лимон.

Като предварително го измиваме добре, защото го слагаме с кората.

Прибавяме в дълбокия съд и дванадесет листа от мента. Накрая настъргваме корен от джинджифил, колкото една чаена лъжичка.

Накрая към така наситените продукти прибавяме и осем чаши студена вода.

Сместа се разбърква много добре и купата поставяме в хладилника. Там престоява през нощта. На сутринта може да я пием. Задължителното правило е да го правим на гладно.

И то най-малко час преди закуска. За да има по-голям ефект,никога не пренебрегвайте това правило.

И ще се уверите, че резултата е моментален. Още на първия час ще се усетите с един килограм по-леки. Така направената напитка може да консумирате и по два пъти на ден.

Само ще се почувствате по-здрави физически, а имунната ви ви система ще се подобри.

По този начин ще се освободите много лесно от излишните килограми. Тайната на тази напитка е, че бързо задейства отделителната система.

И в рамките само на час сваляте едно кило от вашето тегло. На всичкото отгоре напитката е приятна и на вкус.Опитайте и няма да съжалявате!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.