Ето защо всички дами луднаха по тези две съставки

0
264

Ще останете очаровани от резултатите

Може би и вие сте чували за вълшебното действие на тези две съставки, което обяснява факта защо напоследък всички дами луднаха по тях.

дами
Ще останете очаровани от резултатите

Ако се питате за кои от всички съставки става въпрос, тук е мястото да уточним, че говорим за чудодейната смес от пчелен мед и добре познатата ви сода бикарбонат.

Макар пролетта да ви изглежда все още твърде далеч, ще си дойде като сега. Тогава почти всички дами изпадат в паника. Истината е, че поглеждайки се в огледалото повечето от тях установяват, че бедрата, ханшът и коремът, са набъбнали доста.

Разбира се това е в резултат от насладата от вкусните зимни гозби в съчетание със сведената до минимум физическа активност. Често пъти мнозина се оправдават с това, че времето навън не е никак приятно за разходки.



Ако разпознахте и себе си сред тези дами, то със сигурност ще ви заинтригуват вълшебните свойства на меда и содата бикарбонат. Оказва се, че да се избавите от неприятния целулит и да възвърнете свежестта на кожата си, далеч не е толкова трудно, колкото си мислите.

Ако това ще ви успокои, трябва да знаете, че 80% от всички дами имат проблем с целулита. Изключение не правят дори и звездите.
Разбира се на пазара се предлагат редица продукти срещу целулит. Друг е въпросът обаче, че те обикновено са много скъпи, а и резултатите са далеч от това, което се рекламира.

Именно поради тази причина ви предлагаме да си приготвите домашна смес, благодарение на която ще успеете да се преборите с портокаловата кожа. Както вече споменахме са ви нужни само пчелен мед и сода бикарбонат. Смесете по една супена лъжица от двете съставки, добавете малко вода и поставете съда на котлона.

След като заври, засечете 2-3 минути и отдръпнете сместа от котлона. Изчакайте да поизстине малко и действайте. Докато е още топла, но не гореща масажирайте с нея проблемните части от тялото ви. Продължителността на масажа на всяка проблемна зона, трябва да е по 3 минути. След това отмийте с топла вода.

Следва да нанесете върху проблемните зони чист пчелен мед и отново да масажирате. Този път продължителността на масажа, е по-дълга – между 4 и 7 минути.
Този масаж ще подобри значително кръвообращението ви и ще ви избави от целулита, без да се налага да използвате химикали, които както знаете се абсорбират от кожата.

Не бива да натискате силно по време на масаж, за да е спукате капиляр, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.