Маколи Кълкин се върна към живота

0
273

Напоследък набляга много повече на певческата си кариера

Актьорът Маколи Кълкин, който изигра култовата роля на хлапето от „Сам вкъщи“, се върна към живота.

Маколи Кълкин
Напоследък набляга много повече на певческата си кариера

Очевидно Маколи Кълкин е от хората, които остаряват на обратно. Само преди година 36-годишният актьор изглеждаше по съвсем различен начин. Той бе видимо състарен от наркотиците.

Към днешна дата обаче Маколи Кълкин изглежда по съвсем различен начин. Той има свеж външен вид и определено няма следи от наркотичната му зависимост.
Актьорът е бил изловен от папараци по време на пазаруване в магазин в Лос Анджелис.

Той си купувал цигари по късна доба. Отвън го чакала актрисата Бренда Сонг. Според таблоидите именно тя е новата изгора на актьора.



Запознати издават, че напоследък Маколи Кълкин набляга много повече на певческата си кариера, отколкото на актьорската. Добрата новина е, че актьорът и певец се е върнал отново към живота и е намерил смисъл да го живее.

Малцина са тези, които успяват да се съвземат от наркотичната зависимост и да се върнат отново към живота. Много е опасно обаче да не залитне отново, тъй като тогава наистина може да стане страшно.

Освен с ново гадже, Кълкин може да се похвали и с нова прическа. Сега изглежда доста по-свежо в сравнение с преди, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.