Месечен хороскоп за август 2017 – Овен, Телец, Близнаци

0
294

Наблегнете основно на интелектуалното си развитие

Точният месечен хороскоп за август ще разкрие какво очаква представителите на всяка една зодия.

месечен хороскоп
Наблегнете основно на интелектуалното си развитие

Ето какво гласи точният месечен хороскоп:

Овен
Вашето его през месец август ще е доста силно изразено. Вярвате, че няма нещо невъзможно и смятате, че можете да покорите света.
Не търпите чужда воля и винаги правите това, което вие искате. През новия месец звездите ще ви помогнат да намерите компромис, когато отношенията са доста обтегнати. Ще продължите да печелите добре, но не бъдете твърде щедри. Имайте предвид, че добротата ви не е оценена подобаващо.

Телец
Според вашия месечен хороскоп, през новия месец ще запазите стабилитета си. Отново ще проявите своята находчивост, което ще ви превърне в незаменим партньор на работното ви място.
Не се поддавайте на ревността си и не се опитвайте да обсебите половинката си. По този начин само ще я отблъснете от себе си. От 13 август бъдете особено предпазливи, тъй като Меркурий става ретрограден.Близнаци
През новия месец спокойствието ви ще е ненадминато. Това обаче ще ви помогне да изживеете множество положителни емоции. Направете сериозен анализ на грешките си и се опитайте да не ги повтаряте отново.
Наблегнете основно на интелектуалното си развитие и стойте далеч от използвачи, пише dunavmost.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.