Кали призна истината за семейството си: Ето какво се случва в дома й!

0
486

Кали винаги е била откровена и никога е нямала някакви задръжки! Това й е носело през годините както фенове, така и критици!

Певицата Кали се слави като една от онези фолк диви без никакви задръжки. Очевидно го е предала и на децата си, защото в дома й цари истински безпорядък, разкри самата тя.

Кали
Кали разкри какво става у тях

Изпълнителката на „4-4-2“ има трима сина, като и тримата са от различни бащи. Момчетата са вече в пубертета, което води до интересни случки вкъщи.

Оказва се, че те понякога се бият един с друг. Това ставало само когато се изнервят дотам, че да прибегнат до разрешаване на спора ръкопашно, пише HotArena.net.

В семейството на Кали по принцип цяряла страшна лудница. Постоянно имало хаус и никой не слушал другия.



Това обаче явно се нрави на певицата, защото за нея именно това е истинското семейство. Тя бе заявила по време на „ВИП Брадър“, че за нея Жени Калканджиева и Тачо олицетворяват типичното българско семейство.

В момента мъж в дома на Кали няма. Последният й възлюбен Влади се е изнесъл и живее на квартира, тъй като не издържал на тежкия характер на певицата.

„Влади не издържа, но се надявам да изгладим нещата скоро и отново да заживеем вкъщи петимата.“ – споделя бившата брадърка.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.