Моника Валериева представи своята любима салата: Бърза, свежа и адски вкусна!

0
326

Моника Валериева обожава тази салата и си я прави често

Предлагаме ви рецептата за любимата салата на Моника Валериева, която тя често си приготвя у дома. Харесва й това, че не е само зверски вкусна, но и много лесна за правене.

Моника Валериева
Моника Валериева даде рецептата за любимата си салата

Трябват ни една опаковка оризови спагети, 200 грама риба тон, 200 грама чери домати, половин айсберг, една глава червен лук, две лъжици лимонов сок, четири лъжици зехтин, сол на вкус.

Първо трябва да си сварим оризовите спагети в подсолена вода, както посочват указанията на опаковката им. След това ги отцеждаме и ги смесваме с нарязания на тънички полумесеци червен лук.

Смесваме ги и с разрязаните вече на четвъртинки чери доматчета, с накъсаната глава айсберг и филето от риба тон в консервата. Салатата си я овкусяваме с лимоновия сок, зехтин и сол на вкус.



Разбъркваме я много хубаво и я поднасяме на трапезата. Става изключително лека, свежа и много вкусна. А е и подходяща за всички видове диети, защото оризовите спагети са бедни на калории, но са полезни.

Самата Моника Валериева си я прави често, а знаем на каква перфектна фигура се радва. Много от рецептите си тя научила по време на престоя си във Вип Брадър и то от Ернестина Шинова. Която също живее здравословно и изглежда чудесно за възрастта си.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.