Алена разкри какво вещаят звездите за България през 2015 г.

0
569

Една от най-известните астроложки у нас – Алена предрече не особено безоблачно бъдеще за страната ни през Новата 2015 година

Една от най-известните астроложки у нас – Алена предрече не особено безоблачно бъдеще за страната ни през Новата 2015 година. Светлана Тилкова сподели, че предстоящата година е една от най-важните в съвременната ни история, тъй като се очаква България да поеме по своя съдбовен път към по-нататъшното си развитие, разкри в. „Труд”.

alena
Алена разкри какво вещаят звездите за България през 2015 г.

На политическата сцена Алена вижда как през Новата 2015 г. Бойко Борисов ще бъде избран за президент. Тъй като 2015-та година е под властта на планетата Сатурн, определяна като планета на самоосъзнаването и наказанието, то много хора ще получат заслуженото си.

Светлана Тилкова вижда много политици, които ще попаднат зад решетките за своите дела в ущърб на българския народ. Като в Румъния, тези, които действат срещу сънародниците си, замесени са в мафиотски скандали, в укриване на данъци или корупционни сделки, ще получат заслуженото си.

Много важна задача на политическия елит у нас е да се опитат да стабилизират икономиката и социалната сфера в страната ни. Единствено и само така правителството ще успее да се задържи и да реализира потенциала си.



Важно условие за политиците е обаче, те да могат да удържат на обещанията си, дадени към техните избиратели. В случай, че те не могат да се справят с тази своя задача, Сатурн ще ги накаже и ще срине позициите им.

Тази година предстоят избори за местна власт, добавя Алена. Това ще бъдат много трудни и дори кървави избори, споделя астроложката.

Много агресия ще се изсипе в тези дни, много хора ще бъдат окаляни, а много подмолни личности ще се опитат да попаднат в политическата вихрушка, но с помощта на непочтени действия.

За щастие избирателите вече познават своите политици и те няма да допуснат да бъдат оплетени в мрежите на подкупни управници.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.