Разкриха дълго пазена тайна на кралица Елизабет Втора

0
273

Яркото й облекло не е само въпрос на личен избор

Една от дълго пазените тайни на кралица Елизабет Втора, бе разкрита.

Елизабет Втора
Яркото й облекло не е само въпрос на личен избор

Вероятно сте забелязали, че британската кралица често се появява в тоалети с ярък цвят. Въпреки това тя се придържа към консервативния стил на обличане.

Мнозина се питат защо кралица Елизабет залага на пъстрите цветове като лимонено жълто, кралско синьо, цикламено, ярко зелено и др.
Отговорът на този въпрос най-после излезе наяве.

Тайната бе разкрита от снахата на кралица Елизабет Втора – Софи. Тя е съпруга на най-малкият й син – принц Едуард и е графиня на Уесекс.



Истината е, че изборът на кралица Елизабет Втора се дължи не само на лични предпочитания. Кралицата го прави с цел да бъде забелязана отдалеч от тълпата, която обикновено се събира, за да я види.

Когато тя се появи на някое обществено място, върволицата, която иска да види кралската особа се проточва на десетки метри.
Обличайки се в ярък цвят, тя дава възможност да бъде видяна дори и от онези, които не са имали възможността да бъдат по-близо до нея.

Тези разкрития бяха направени от снаха й Софи за документалния филм „The Queen At 90“.
Лентата е посветена на най-значимите събития в живота на британската монархия през 65-те години управление на кралицата, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.