При иконата на кърмещата Богородица: Влизат тежко болни, излизат здрави! (Ето от какво ни спасява)

0
656

Икона на кърмещата Богородица спасява от ужасни болести

Икона на Богородица лекува от рак и сърдечни заболявания. Тя е известна като чудотворната икона на Пресветата Богородица Млекопитателница.

икона
Икона на кърмещата Богородица спасява от много болести

На нея Божията майка кърми малкия младенец Исус Христос. На църковното изображение се вижда и гърдата на майката на сина Божий.

Иконата бе реставрирана и вече е върната в Русе. Смята се, че тя убива опасните ракови клетки и лекува много тежки заболявания на сърцето.

За което съществуват и хиляди доказателства. Чудотворната икона е една от най-силните изображения.В миналото свещениците не искали да я излагат в църковните храмове.

Те са смятали, че разголената гръд на Дева Мария ще съблазнява миряните.

Заради което тя дълго не е била показвана в църквите. Но след като светинята бе възстановена във Варна, сега тя отново е върната в катедралния храм в крайдунавския град.

Всеки ден пред църквата в Русе се тълпят хиляди чакащи, за да се докоснат до светинята. И да измолят опрощение на греховете си и да се помолят за здраве.

Стотици миряни идват всеки ден, за да се преклонят пред чудотворната икона. И да измолят здраве от Светата Майка.

Според служители от храма болни напълно оздравявали, след като се докоснели до светинята. Те дори носели документи от лекарите, че вече не страдат от болестите.

Сред тях имало и такива, които били болни от рак и се излекували напълно.

Както и страдащи от тежки сърдечни заболявания, които също отминавали като сън, щом болния идвал за помощ и отправял молитва към кърмещата икона.

За чудотворната икона в крайдунавския град пристигат и много румънци. Иконата ще бъде достъпна за всички миряни до края на годината.

Ликът на Божията майка ще се пази в църковен музей до катедралния храм в Русе.

Пресвета Богородица Млекопипателница е копие на едноименната чудотворна икона, която се съхранява в Хилендарския манастир, в столицата на Атон – Карея.

Иконата е една от най-почитаните на Балканите, както и в Русия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.