Леонардо ди Каприо: Кейт винаги е била любовта на живота ми!

0
515

Леонардо ди Каприо съжалява, че не се е оженил за Кейт Уинслет още преди 20 години!

Много жени минаха през леглото и живота на Леонардо ди Каприо, но само една остана там завинаги. Кейт Уинслет е най-добрата приятелка на Лео от 20 години насам, но и нещо повече.

Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет
Леонардо ди Каприо е влюбен в Кейт Уинслет и винаги е бил

Слуховете, че двамата вече са и любовна двойка, бяха потвърдени от снимки на папараци, в които се вижда ясно, че са заедно на лятна почивка. Най-после феновете им могат да си отдъхнат.

Самият актьор сякаш не крие изобщо чувствата си към своята колежка. Той е бил чут от журналисти, правещи се на минувачи, да казва на приятел следните думи – „Кейт винаги е била любовта на живота ми“.

Предполага се, че става дума точно за Кейт Уинслет. Разбира се, отдавна се тиражират версии, според които двамата са не само приятели, но и любовници.



Дори има слухове, че едно от децата на актрисата е именно от Лео. Това обаче може би никога няма да бъде доказано.

Говори се, че Леонардо ди Каприо много съжалявал, че не е предложил брак на Кейт още преди 20 години, когато двамата са имали кратка връзка. Тогава обаче той все още е искал да се наслаждава на ергенския живот, тъй като е бил само на 23 г.

Днес Лео е на 43 г. и все още не е женен, няма и деца. Той определено има някакъв проблем с обвързването, но дали пък всяка връзка не му се проваляше, защото през цялото време е обичал само една жена?!

Кейт Уинслет пък роди цели четири пъти. По отношение на любовта тя не си поплюваше и това е видно от визитката й.

Припомняме, че Лео и Кейт се запознаха през 1997 г. Тогава влязоха в двете главни роли на хитовия филм „Титаник“. Двамата веднага си паснаха и останаха близки до живот.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.