Честитоооооооо!!! Григор Димитров направи най-великото нещо в живота си!

0
295

Григор Димитров сътвори чудото и постигна уникално лично постижение!

Да, той е велик и е българин. Той е просто Григор Димитров – едно момче от Хасково, което превзема света все повече и повече.

Григор Димитров
Григор Димитров с нова голяма титла

Поредното доказателство дойде в Синсинати, където Гришо завърши турнира като краен победител. Той спечели титлата и по този начин постигна най-голямото нещо в кариерата си дотук.

Григор Димитров има още няколко трофея, но всички те са от турнири на АТП. Докато сега спечели надпревара от сериите Мастърс, което на практика е второто стъпало в тениса, след Големия шлем.

На финала тази вечер, който завърши само преди минути, Гришо сломи съпротивата на Ник Кирьос от Австралия. Българинът взе първия гейм сравнително лесно (6:3). Във втория австралиецът даде по-сериозен отпор и се наложи нашето момче да печели трудно със 7:5.



Тази титла ще позволи на Григор Димитров да се завърне в топ 10 на света. От днес той вече официално ще заема номер 9 в световната ранглиста.

Това е огромно постижение за целия български спорт. Няма съмнение, че нашата първа ракета пише история в българския тенис.

Всъщност Гришо е най-добрият ни тенисист за всички времена. Той има повече успехи от всички мъже и жени в този спорт у нас, взети заедно.

Честито и само напред!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.