Ива Екимова направи разтърсващи разкрития

0
250

Пиарката предупреди всички да бъдат особено внимателни в мрежата

Пиарката Ива Екимова направи разкрития, които ще ви накарат да настръхнете.

Ива Екимова
Пиарката предупреди всички да бъдат особено внимателни в мрежата

Тя споделя, че „някакъв извратен безделник“ е направил опит да я подложи на кибер атака, но със сигурност не е уцелил човека.
В ефира на „Здравей, България“ вдовицата на Дими от „Сленг“ посочва, че има снимки на целите им разговори.

Въпросният мъж изнудвал Ива Екимова за среща и иска интимна близост с нея. В случай на отказ той я заплашил, че ще пусне видео запис с нея, който според думите му, е брутален.
Ива Екимова обаче е категорична, че няма от какво да се притеснява и такъв запис не съществува. В случая става въпрос за обикновено изнудване.

Пиарката не крие, че най-големите й притеснения са свързани с това да не би дъщеря й да стане жертва на подобен тип изнудване.
Тя твърди, че е говорила с нея по тази тема непосредствено след кибер атаката.Ива Екимова посочи, че според статистиката 1/3 от българските деца се самоубиват след подобен тип атака.
Другият голям проблем според нея е, че връзката между децата и родителите отдавна е нарушена и не е толкова здрава, както е била преди години.

Пиарката предупреждава да бъдете много внимателни в интернет пространството, тъй като никой не е застрахован от подобен тип атака, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.